E lele i ka ʻike huahana
1 of 1

E ʻike i ka Serenity o Alpheus: Greek River God

E ʻike i ka Serenity o Alpheus: Greek River God

mau uku €5
mau uku €7 Sale kumukuai €5
kuai Pau i ke kūʻai ʻia
Kālā i komo. moku heluʻia i ka manawa hoʻolālā.

E komo i loko o ka honua hoʻohiwahiwa o ka moʻolelo Helene me kā mākou hōʻike ʻana o ke akua kahawai Helene ʻo Alpheus. ʻO kā mākou mea hana noʻeau meticulously hopu i kona noho mālie a me ke ʻano o nā wai kahe āna i hoʻokomo ai. ʻO ka hōʻike ʻana i nā kiʻi moʻokalaleo Helene, ʻo ia hoʻi ʻo Alpheus, e hoʻohui i kahi paʻi o ke kahaha maoli a me ka aura ʻoluʻolu o kahi muliwai maluhia i kou puni.

ʻO ka paʻi ʻana a me ka hōʻike ʻana i kēia kiʻi he maʻalahi. Hāʻawi mākou i ʻekolu ʻano faila like ʻole (JPG, PNG, a me PDF) ma kahi ʻano hoʻonā kiʻekiʻe o 4000px x 4000px, e ʻae iā ʻoe i ke kūʻokoʻa e hana hou i ke kiʻi maluhia o Alpheus i nā manawa a pau āu e makemake ai. Mālama kēia i ka noho mau ʻana o ka ʻuhane o ke akua o ka muliwai i kou home a i ʻole ke keʻena, e hoʻoulu ai i ka ʻoluʻolu a me ka hoʻomaha.

ʻAʻole wale kēia mea kiʻi e hōʻike i ka maluhia, akā hana pū kekahi i mea hoʻomaka kamaʻilio. E hoʻopio ʻia kāu mau malihini a me kāu poʻe malihini e ka ʻuhane ʻoluʻolu o Alpheus, e alakaʻi ana i nā kūkākūkā pili e pili ana i kāna kuleana ma ka moʻolelo Helene, ke koʻikoʻi o nā muliwai i ko mākou ola, a me ka mana hoʻihoʻi o ke ʻano. Inā ma kou wahi noho, wahi hana, a i ʻole kaiapuni, e hoʻoulu ʻo Alpheus i nā kamaʻilio e hoʻolauleʻa ai i ka nani o nā ʻāina kūlohelohe.

Eia kekahi, ʻo ka hōʻike ʻana i nā kiʻi moʻolelo Helene e like me Alpheus hiki ke hōʻailona i ko mākou pilina me ke ao kūlohelohe a me ka pono e ʻimi i ka hōʻoluʻolu i nā wahi ʻoluʻolu a puni mākou. He mea ia e hoʻomanaʻo ai i ka maluhia a me ka maluhia i loaʻa i ke kahe mālie o ke ola.

Mai poina i ka manawa e hoʻokomo i kou puni me ka ʻoluʻolu o Alpheus. E kiʻi i kāu kiʻi Greek River God Alpheus i kēia lā a e hoʻonani i ka ʻuhane o ka wai kahe a me ka maluhia i kou wahi. E hoʻokiʻekiʻe i kou leʻaleʻa, e hoʻāla i nā kamaʻilio koʻikoʻi, a paipai i nā manawa hoʻomaha a me ka noʻonoʻo.

Kahe me ka uhane muliwai, Greek River God Alpheus. E kauoha i kāu paʻi kiʻi Alpheus i kēia manawa a kono i ka maluhia o ke ʻano a me ke kahe ʻoluʻolu o ke ola i kou wahi. E hoʻokiʻekiʻe i kou puni me ka noho mālie o Alpheus i kēia lā! E hoʻoikaika i kāna kiʻi iā ʻoe a me ka poʻe e puni ana iā ʻoe e ʻimi i ka maluhia i nā mele mālie o ke ao kūlohelohe a me nā manawa aloha o ka maluhia a me ka noʻonoʻo.

ʻIke i nā kiko piha