E lele i ka ʻike huahana
1 of 6

ʻO Grimoire o Lucifer Spells & Rituals e ʻike i ke kukui ma ka hope o ke alahele

ʻO Grimoire o Lucifer Spells & Rituals e ʻike i ke kukui ma ka hope o ke alahele

mau uku €20
mau uku Sale kumukuai €20
kuai Pau i ke kūʻai ʻia
Kālā i komo. moku heluʻia i ka manawa hoʻolālā.
E koho i

E ʻimi i kou ala: E hoʻokele i ka pōʻeleʻele me nā Mantra alakaʻi a Lucifer

Ma kahi aupuni kahi e hui ai ka naʻauao kahiko me ka ʻuhane o kēia wā, hōʻike mākou i ka Digital Grimoire of Spirit - Lucifer Power Mantras. Hoʻopuka kēia hōʻiliʻili hoʻohiwahiwa a hoʻololi i ke ʻano o ka ʻuhane o Lucifer, e alakaʻi iā ʻoe i ka mālamalama ma ka hope o ka tunnel. Me nā mantras kūʻokoʻa i hoʻohālikelike ʻia i nā hihia kikoʻī, hoʻoikaika ʻia e ko mākou mau haku hanohano, a hele pū ʻia me ke kōkua piha i ko mākou kikowaena lālā, ʻo kēia grimoire kāu kī i ka ʻimi ʻana i ka mālamalama hope loa.

ʻO ka huakaʻi hoʻomālamalama - "Ua ʻoi aku kēia grimoire ma mua o kahi puke wale nō; he kukui ia o ka mālamalama i nā manawa o ka maopopo ʻole a me ka pōʻeleʻele. ʻO nā mantras, ʻo ia hoʻi ʻo 'Open Spiritual Gates', ua lawe mai i kahi mālamalama a me ka ʻike like ʻole i koʻu ola, alakaʻi iaʻu ma o ʻO nā manawa paʻakikī me kahi manaʻo alakaʻi hou. ʻAʻole hiki ke wehewehe ʻia ka mana aʻu i manaʻo ai, e hāʻawi ana iaʻu i ka ikaika e kū pono ai i koʻu mau makaʻu a me nā pilikia. ʻO ka maluhia a me ka mālamalama aʻu i ʻike ʻole ai he hiki. - Laura C.

Papa inoa kiko'ī o nā mana maikaʻi o ka ʻUhane:

Ka hoʻomālamalama: Loaʻa i ka ʻuhane o Lucifer ka mana e hoʻomālamalama i kou ala, e hāʻawi ana i ka mālamalama a me ka ʻike i nā manawa o ka pouli.
Ka hoʻoikaika: E kaomi i ka ikehu ikaika o Lucifer e ho'ā i kou ikaika i loko a wehe i kou hiki maoli.
loli: Hoʻopili i ka mana hoʻololi o ka ʻuhane o Lucifer, e ʻae iā ia e hoʻololi i nā loli maikaʻi i kou ola.
Nā kuhikuhi: He kukui alakaʻi ka ʻuhane o Lucifer, hāʻawi i ka naʻauao a me ke alakaʻi e kōkua iā ʻoe e hoʻokele i nā kūlana paʻakikī.
hoomalu ana: E kāhea i nā ikaika pale o ka ʻuhane o Lucifer e pale iā ʻoe iho mai nā negativity a me nā hopena ʻino.
Healing: E ʻike i ka hoʻōla hohonu ʻana e kahe ana ka ikaika hoʻōla o ka ʻuhane o Lucifer iā ʻoe, e lawe mai ana i ke kaulike a me ka lokahi.
Hōʻike: E hoʻohana i nā mana hōʻike o ka ʻuhane o Lucifer e hoʻokō i kāu mau makemake a hōʻike i kāu mau moeʻuhane.
ʻIke iā ʻoe iho: E hoʻopili hohonu i kou ʻuhane me ka ʻuhane o Lucifer i alakaʻi, e wehe ana i nā talena huna a me nā makemake.
Ala ʻUhane: Eʻae i kaʻuhane o Lucifer e ho'āla i kou mauʻuhane, e hoʻonui i kouʻike a hoʻonui i kou pilina me ke akua.
Mālamalama: Hoʻopili i ka mana hoʻomālamalama o ka ʻuhane o Lucifer, ma mua o nā palena a loaʻa i nā pae kiʻekiʻe o ka mālamalama.

Empowerment Unleashed - "Mai koʻu hoʻomaka ʻana e hoʻohana i nā mantras mai kēia grimoire hoʻomālamalama, ua ʻike au i nā ikaika a me nā hiki i loko oʻu iho aʻu i ʻike mua ʻole ai. ʻO ka ikaika o Lucifer e komo nei i loko o kēia mau mantra, he mana maoli ia, e hāʻawi ana i kumu o ka ikaika e hoʻoikaika a hoʻoulu. He mea hana ikaika kēia grimoire no ka poʻe e ʻimi ana e hoʻopaʻa i ko lākou hiki i loko a hoʻopaʻa iā ia no ka ulu pilikino." - Thomas E.

    Nā kikoʻī Grimoire: Hele mai kēia grimoire digital i kahi ʻano faila PDF kūpono, e hōʻoia ana i ka maʻalahi o ka hiki ma nā ʻaoʻao like ʻole. I loko, e ʻike ʻoe i kahi hōʻiliʻili o nā mantras kūʻokoʻa i hana maikaʻi ʻia no nā hihia kikoʻī, e kamaʻilio ana i kahi ākea o nā pilikia a me nā pahuhopu. Ua hoʻolālā maikaʻi ʻia kēia mau mantra e hoʻopili i ka ʻuhane o Lucifer, e hāʻawi iā ʻoe i ka ikaika e pono ai ʻoe e lanakila i nā pilikia a loaʻa i kou ala i ka mālamalama.

    I mea e hoʻonui ai i ka mana o ka grimoire, ua hoʻoikaika ikaika ko mākou mau haku iā ia, e hoʻokomo iā ia me ko lākou naʻauao a me ko lākou akamai. Hoʻonui kēia hana i nā ʻenehana hoʻololi i loko o nā mantras, e ʻoi aku ka ikaika a me ka maikaʻi.

    Transformational Wisdom - "ʻO ka hui pū ʻana me ka ʻuhane o Lucifer ma o kēia mau mantras he ʻike hohonu loa. ʻO ke alakaʻi a me ka naʻauao i hāʻawi ʻia ua hoʻoulu i nā loli koʻikoʻi a maikaʻi i koʻu ola, e kōkua ana iaʻu e ulu i nā ala aʻu i manaʻo ʻole ai. ʻO ka huakaʻi me kēia mau mantra, ʻaʻole ia e pili ana i nā hana uhane wale nō; e pili ana ia i ka hoʻomaka ʻana i kahi ala hoʻololi e hoʻololi hou i kou ʻike iā ʻoe iho a me ka honua a puni ʻoe. ʻO grimoire kahi mea nui i kaʻu huakaʻi i kahi ola ʻoi aku ka hoʻokō a hoʻomālamalama ʻia, a ke paipai nui nei au iā ia i ka poʻe e ʻimi nei i ka loli kūpono. " - Rebeka F.

    Ma ke ʻano he lālā, e loaʻa iā ʻoe ke komo kūʻokoʻa i kā mākou kikowaena lālā, kahi hub o nā kumuwaiwai a me ke kākoʻo. Loaʻa koke kā mākou hui loea e kōkua iā ʻoe i kāu huakaʻi, hāʻawi i ke alakaʻi pilikino a pane i nā nīnau āu e loaʻa ai. Inā ʻoe e ʻimi i ka wehewehe ʻana i kahi mantra, pono ʻoe i ke kōkua me nā hana ʻuhane, a i ʻole e koi i nā ʻike hou aʻe, aia kā mākou kikowaena lālā e kākoʻo i kou ulu a me kou ulu ʻana.

    Hoʻomaka i kahi huakaʻi hohonu o ka ʻike ʻana iā ia iho, hoʻoikaika, a me ka hoʻāla ʻuhane me ka Digital Grimoire of Spirit - Hōkūloa Mana Mana. Wehe i nā mea huna o ka mālamalama i loko a loaʻa i ke ala ʻālohilohi e alakaʻi iā ʻoe i ka hoʻokō hope loa o kāu mau makemake. E alakaʻi ka ʻuhane o Lucifer iā ʻoe i kou hoʻokele ʻana i ka pouli a wehe i ka mana hoʻololi e noho ana i loko ou.

    Alakaʻi ʻia e Light - "ʻO ka hoʻokele ʻana i nā pilikia o ke ola he hana koʻikoʻi ia iaʻu, akā mai koʻu hoʻomaka ʻana e hoʻokomo i kēia mau mantras i loko o kaʻu mau hana i kēlā me kēia lā, ua loaʻa iaʻu kahi manaʻo hou o ke alakaʻi a me ke kumu. ʻO ka mantra 'Open Emotional Gates', ʻoi aku. , he alakaʻi alakaʻi i koʻu ola, hāʻawi mai i ka naʻauao a me ke alakaʻi i waiwai nui. ʻO ka mālamalama a me ka naʻauao a ka ʻuhane o Lucifer e lawe mai ai ma o kēia mau mantras he mea hoʻomālamalama a hoʻoulu, e hana ana i kēia grimoire i mea pono no ka poʻe e ʻimi nei i ke alakaʻi a me ka maopopo i ko lākou ola. " - Samantha K.

    ʻO nā mana mantras i komo i loko o kēia pdf grimoire o Lucifer:

    • Wehe ʻana i nā ʻīpuka ʻuhane: ʻO Lucifer, ʻo ia ka "mea lawe mai i ka mālamalama," he hana koʻikoʻi i ka wehe ʻana i nā puka ʻuhane. ʻIke ʻia ʻo ia ma ke ʻano he alakaʻi e hoʻomālamalama i ke ala i ka ʻike kiʻekiʻe a me ka ʻike, e kōkua ana i ka poʻe ʻimi e hoʻonui i ka honua a e ʻimi i nā mea huna hohonu o ke ola. Hoʻoikaika kāna mana i ka ʻimi ʻana i nā ʻano ʻuhane like ʻole, e hoʻomaʻamaʻa i kahi pilina me ke akua a i ʻole nā ​​ʻenehana honua. Ma ka hoʻohālikelike ʻana i nā manaʻoʻiʻo maʻamau a me ka hoʻoikaika ʻana i ka nānā ʻana, kōkua ʻo Lucifer i ka wehe ʻana i nā puka i ka hoʻomālamalama ʻuhane, e hāʻawi ana i nā ʻike i ka pilina o nā mea āpau a me nā hana huna o ke ao holoʻokoʻa.

      2. Wehe ʻana i nā puka manaʻo: Ma ke aupuni o ka ulu ʻana o ka naʻau, ua ʻike ʻia ʻo Lucifer ma ke ʻano he mea hoʻoikaika no ka wehe ʻana a me ka hoʻomaopopo ʻana i nā manaʻo hohonu. Kōkua ʻo ia i ka huakaʻi ʻimi ʻana i ke aka ponoʻī, e hōʻike ana i nā manaʻo paʻa a me nā trauma i hoʻoholo ʻole ʻia. Hiki ke hoʻololi i kēia kaʻina hana o ka wehe ʻana i ka manaʻo, e alakaʻi ana i ka ʻike pilikino a me ka naʻauao naʻau. ʻO ka hana a Lucifer ma ʻaneʻi ʻo ka paipai ʻana i ka ʻōlelo a me ka ʻae ʻana i nā ʻano manaʻo holoʻokoʻa, alakaʻi i nā poʻe ma o ke kaʻina hana o ka ho'ōla a me ka hoʻokuʻu ʻana i ka manaʻo, he mea koʻikoʻi no ka ulu pilikino a me nā pilina olakino.

      3. Hoʻomaka hou a hoʻomaka hou: ʻO ka hōʻailona o Lucifer ma ke ʻano he mea lawe i ka mālamalama e pili pono i nā pōʻaiapili kahi e ʻimi ai kekahi e hoʻihoʻi i ko lākou ola. Hōʻike ʻo ia i ka wanaʻao, kahi hoʻomaka hou, a me ka hiki ke hoʻololi. I ke kōkua ʻana i ka hoʻoponopono hou ʻana i ke ola, paipai ʻo Lucifer i ka hoʻokaʻawale ʻana i nā ʻike, nā manaʻoʻiʻo, a me nā ʻano hana i hala ʻole i ka ulu ʻana o kēlā me kēia kanaka. Hoʻoikaika ʻo ia i ka wiwo ʻole e hoʻomaka hou, e hāʻawi ana i ka mālamalama e pono ai e hoʻokele i ka maopopo ʻole o ka loli. ʻO kēia hoʻonohonoho ʻana ma lalo o kāna alakaʻi ʻana ʻaʻole ia e pili ana i ka hoʻomaka hou ʻana akā e pili ana hoʻi i ka ulu ʻana i kahi ʻoiaʻiʻo a me ka mana.

      4. Hoʻopau i nā Paʻa o waho: ʻO ka hana a Lucifer i ka hoʻopau ʻana i nā poloka o waho e pili ana i ka hoʻoikaika ʻana i nā poʻe e lanakila ai i nā pilikia i kau ʻia e ko lākou kaiāulu a i ʻole ke kaiāulu. Uaʻikeʻiaʻo ia he hōʻailona o ka ikaika a me ke kūpaʻa e kū'ē i nā hale hoʻokaumaha a me ka palenaʻana i nā loina kaiaulu. Ma ke kāhea ʻana iā Lucifer, ʻimi nā kānaka i ka wiwo ʻole a me ka manaʻo paʻa e kū kūʻē i nā pilikia o waho, e kākoʻo ana i ke kūʻokoʻa pilikino a me ke kūʻokoʻa. Kōkua kona mana e hoʻomaopopo a wehe i nā pale e keʻakeʻa nei i ka holomua, e paipai ana i kahi kūlana kūʻē i nā mana o waho e kāohi ana i ka ulu pilikino.

      5. Hoʻopau i nā Paʻa Kūloko: ʻO ka mea hope loa, i ka hoʻoponopono ʻana i nā poloka o loko, ua ʻā ka mālamalama o Lucifer i ka hohonu o ka psyche, e hoʻomālamalama ana i nā hakakā kūloko, nā makaʻu, a me nā manaʻoʻiʻo. Kōkua ʻo ia i ka huakaʻi introspective o ka ʻike a me ka lanakila ʻana i kēia mau pilikia pilikino. ʻO kēia hana kūloko e pili ana i ka hoʻohālikelike ʻana a me ka hoʻohui ʻana i nā ʻano o ke aka o ke kanaka iho, e alakaʻi ana i ka holistic holistic a me ka lokahi o loko. ʻO Lucifer, ma kēia ʻano, he alakaʻi ma o ka maze o loko, e kōkua ana i ka hoʻoponopono ʻana i ka haunaele o loko a me ka hoʻoulu ʻana i kahi kūlana o ka noʻonoʻo a me ka noʻonoʻo.

      Ma kēlā me kēia o kēia mau hiʻohiʻona, he mea hoʻololi ke kuleana o Lucifer, alakaʻi i nā kānaka ma o nā kaʻina hana like ʻole o ka ulu ʻana a me ka ʻike ponoʻī. He hōʻailona ʻo ia o ka mālamalama, paʻakikī a kākoʻo i ka poʻe ʻimi i kā lākou huakaʻi e wehe i nā ʻīpuka ʻuhane a me ka naʻau, hoʻoponopono hou i nā ala ola, a hoʻopau i nā poloka waho a me loko.

    ʻIke i nā kiko piha